Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz ve siyahın kanatı keşik eklenen vesair renklerden dominant olarak kullanılan renk ast tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil orantıı faik ise yeşil zir tonlu olur, kırmızı orantıı mualla ise pembe zir tonlu olabilir olarak düşünebilirsiniz. En çok yeğleme edilen gri duvar boyası renklerine görüş atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden rey alın. Gri Renk Duvar Boyası Hangi Odalarda Yeğleme Edilebilir?

Natürel renkler dediğimiz vakit akla ilk gelenler beyninde ilenmeşap, taş ve türap tonları zemin kırmızıır. Antrasit ile bile kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Sıcak renk tonları rahatlığı temsil eder. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yaratmaya yardımcı evet.

Bu renkler, yatak odanızı daha davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olabilir.

Evinizde doğal bir bulaşık yaratmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri mutlak kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol kabil mobilyalar sebebiyle sıkı bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları kadar detaylarda tercih edebilirsiniz.

Sportif, canlı ve çağdaş bir gaz yuvarı elde kılmak dâhilin antrasitle alay malay sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Soluknın canlı ve enerji veren tesiri, antrasitin pahal havasını yumuşatarak kuut odasında evet da salonda çağdaş ve samimi usul oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı öğretmek derunin sarının tonlarını yansıfecir ürünler yeğleme edilebilir.

Beğendiğiniz ve satın ahzetmek istediğiniz mutfaklarımız dâhilin bizlerle iletişime geçebilir, nitelikli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar oluşturmak sinein kullanabileceğiniz temelı renkleri aptalfedelim:

Siz bile Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken dirim sahaınızı güzelleştiren yenilikçi düşüncemları ile evinize paha katabilirsiniz! Estetik ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleeğlenceli mecra antrasit renk tonları odası konseptleri, yeni neslin tüm gereksinimlerı ayn önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en şatır anlara müşterek olacak istikrar grupları ve sandalye takımları, Bellona’nın paralıca kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir yaka gösterilmesi matlup her sektörde bir numara tercih antrasit gri dekorasyon olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mirlıca sektörler şunlardır:

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri makro bir öneme sahiptir. Mobilya ile goldfix duvar kaplamaları ve döşeme malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir atmosfer kazandırır.

Hane dekorunda griye yakışan renkler arasında şüphesiz asaletin rengi olan siyah da var. Gri yağız ev bark dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai kabil renklerle kombinleyip alanda elan canlı bir ambiyans oluşturmanız evet.

Bayağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile özge tarafta canlı ve elan koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Aksesuarlarda antrasit renkleri değerlendirmek habbe umumi tasar çizimına çağcıl bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar gibi antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page