Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz ve yağızın yerı nöbet eklenen diğer renklerden hâkim olarak kullanılan renk ast tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil tenasüpı faziletli ise yeşil zir tonlu evet, kırmızı tahminı yüksek ise pembe ast tonlu olabilir olarak düşünebilirsiniz. En çok yeğleme edilen gri duvar boyası renklerine bölüm atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden görüş cebin. Gri Renk Duvar Boyası Ne Odalarda Tercih Edilebilir?

Parafin duvarlarla evet da sarı yahut değerli gibi başka kategorik renklerle kontrast oluşturmadığı kucakin odanın elan yetişkin görünmesini sağlayacaktır. şayet çok yaldırak sıfır yoğun renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilinen bu etkiyi yapmak karınin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

You birey email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Daha çok minimal ve çağdaş bir suret elde eylemek istiyorsanız itici ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında dünya alan parafin, yağız ve gri tonları size eke bir suhulet katkısızlayacak. Hayat yerınızda bir alanda antrasit rengi koyu bir şekilde kullanın.

Ocaklık tasarımında antrasit renkli dolaplar çağcıl bir bediiyat ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tavzih detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin tasarrufı mutfakta temiz ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın antrasit gri boya aydınlatması önemlidir. İyi bir ışıklandırma, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıkarır.

Ceviz, meşe, çam gibi ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Hayat dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına özen edebilirsiniz.

Kaliteli bir boya seçimi ve selim tatbik teknikleri ile bu tam duvar boyasının sunmuş olduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Ihmal etmeyin, bu duvar boyası yalnızca bir renk seçimi değil, goldfix aynı zamanda mekanınıza modern bir dokunuş ve yanıltıcı bir hava yuvarı munzam yönünde atılmış önemli bir adımdır.

Gri ve siyaha andıran tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler derunin mat antrasit gri banyo dekorasyonu vazgeçilmez bir dekorasyon olarak mahal allıkıyor.

Bu iki renk arasındaki kontrast, beğenilen bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve şu denli aksesuar kullanım ihtiyacını azaltır. Hatta, yağız renge bakarak antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla daha azca karşılaşma muhtemellığınız vardır.

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan kucakin ayrı bir cazibe yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sağlam çok yerde kullanılabilir.

Minimalist tasarımın gerçek ilkesi olan azca amma çarpıcı detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Zirdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile diğer tarafta canlı ve daha koyu tonlardaki sprey boya mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Farklı kapsam ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda mecallü bir yardım yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page